Wednesday, January 8, 2014

Нека започне патувањето...

Мили мои,

Долга беше битката која во себе ја водев..многу премислувања, идеи, желби..многу замисли и..што можеш денес, остави за утре :)
И додека собереш храброст, нешто друго на патот излегува, додека реализираш идеи...некој веќе започнал...и како денес се се движи со молскавична брзина сите новини се веќе стари за многу краток период.

Но собрав храброст...идеи и инспирација црпам и еве започнувам и давам чесен блогерски збор дека вредно ќе работам и теми со препораки ќе ви нудам...а вие мили мои, ќе ме поддржите и со ваша помош и идеи ќе пловиме заедно.

И како вовед прилично долго ве задржав...па ве очекувам да ме следите :)

Бакнежи,
Марија

No comments:

Post a Comment